Edirne'den Kısa Kısa-Edirne Valisi Duruer, SGK Edirne İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürü Metin Sümer'i ziyaret etti.

Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürü Metin Sümer'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sümer, Vali Duruer'e yaptıkları çalışmalar ve hizmet binasının genel tadilatı hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, SGK Edirne İl Müdür Yardımcıları Hayrettin Karbuz, Hülya Kaynak, Zafer Şimşek ve İbrahim Güven hazır bulundu.

-Havsa'da step ve aerobik kursları başladı

(Fotoğraflı)

Havsa Kaymakamlığı'nca düzenlenen step ve aerobik kursları başladı.

Kaymakam Barış Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kapalı spor salonundaki step ve aerobik kursunun 20 kişinin katılımıyla başladığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kursun eğitmenliğini ilkokul beden eğitimi öğretmeni Nazlı Uğuz'un yaptığını belirten Demirtaş, sağlıklı yaşam için sporun faklı alanlarının uygulandığını kaydetti.

Kursa devam edenlerden Hüsniye Eren de, spor yapmanın günlük yaşam içerisindeki stresi atmaya yardımcı olduğunu kaydetti.

-Edirne Baro Başkanı Yıldırım'dan AGD'ye ziyaret

(Fotoğraflı)

Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şubesi'ni ziyaret etti.

Şube Başkanı Abdülhamit İriş ve yöneticiler tarafından karşılanan Yıldırım, AGD'nin çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini belirtti.

İriş de Yıldırım'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne'nin, Türkiye'nin en genç baro başkanına sahip olmasının bir şans olduğunu söyledi.

-Van'da depremzedelere destek olan personele başarı belgesi

(Fotoğraflı)

Van'da 2011 yılında meydana gelen depremin ardından bölgede hizmet veren Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline başarı belgesi verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, AA muhabirine Umurbey Menzilahir Toplum Merkezi'nde yaptığı açıklamada, Van ve çevresinde meydana gelen depremin ardından müdürlük personeli Güneş Kayadelen, Ercan Ardıç ve Remzi Tuncer'in bölgeye gittiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Personelin, güç şartlar altıdaki yöre halkına sosyal ve psikolojik destek sağladığını belirten Özbaş, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından, yapmış oldukları özverili çalışmalar için kendilerine başarı belgesi gönderildi. Personelimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Kayadelen, Ardıç ve Tuncer'in başarı belgeleri, Özbaş, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ve avukat Barış Ateş tarafından verildi.

-İpsala'da basketbol turnuvası başladı

(Fotoğraflı)

İpsala Kaymakamlığı tarafından düzenlenen basketbol turnuvası başladı.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Kapalı Spor Salonunda turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, sporun barış ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirtti.

İpsala'da kamu kurum ve kuruluşları arasında basketbolun ileri noktada olmadığını, futbol ve voleybolun daha ön planda olduğunu anlatan Gürbüz, şunları kaydetti:.

"İlçemizde basketbol sporunun gelişmesi için böyle bir turnuva düzenledik. Turnuvada bütün takımlara başarılar diliyorum. Sporun aynı zamanda centilmenlik yarışı olduğunu hep aklımızda tutmalıyız. Bu turnuvanın düzenlenmesi ile basketbola ilginin artacağını ve bu spor dalının daha zevkli hale geleceğini düşünüyorum."

Reklam
Reklam

Turnuvanın ilk maçlarında da Belediye, Hükümet Konağını 64-30, Yüksekokul ise Anadolu lisesini 70-18 yendi.

Muhabir: Gürkan Arda - Gökhan Balcı - İsmail Aliş / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: