Edirneli esnaflar da Fransız mallarını boykot edecek

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, Fransa Temsilciler Meclisi tarafından onaylanan sözde...

Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, Fransa Temsilciler Meclisi tarafından onaylanan sözde Ermeni Soykırımı yasası sebebi ile tüm vatandaşları Fransız mallarına karşı boykota davet etti.
Emin İnağ, Fransa Temsilciler Meclisi’nde onaylanan sözde Ermeni Soykırımını inkâr edenlere ağır yaptırımlar getiren yasanın onaylanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Tarihi gerçekleri çarpıtmanın ve tarihi yargılamanın doğru olmadığını vurgulayan İnağ, şunları kaydetti: “Seçim kaygıları sebebi ile saçma sapan kararlara imza atan başta Fransa Devlet Başkanı Sarkozy’i ve Fransa Temsilciler Meclisini şiddetle kınıyoruz. Esnaf ve sanatkârlar olarak Fransız mallarını boykot ediyoruz. Bu hususa tüm vatandaşlarımızın da hassasiyet göstereceklerine eminim.”
Öte yandan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu da yayınladığı genelgede yurt çapında Fransız mallarını kullanmama konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz