Edirne'nin Güzelliklerini Fotoğraflamak Için Çorlu'dan Geldiler

EDİRNE (AA) - Çorlu İki Günde Devri Alem Fotoğrafçılık Derneği (İGDAF) üyeleri, Edirne'nin doğal ve tarihi güzelliklerini fotoğrafladı.

Çorlu İki Günde Devri Alem Fotoğrafçılık Derneği üyeleri, Edirne'nin doğal ve tarihi güzelliklerini fotoğrafladı. İGDAF Başkanı Gılcan Mete Delibay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 70 dernek üyesine fotoğraf eğitimi verdiklerini söyledi. İGDAF'ın çocuk kulübünün de bulunduğunu belirten Delibay, şunları kaydetti: "Çocuk kulübümüz Türkiye'nin ilk çocuk kulübüdür. Şu anda 8-12 yaş çocuk grubu olan başka bir fotoğrafçılık kulübü yok. Eğitim alan çocuklarımız tamamen profesyonel fotoğraf makinesiyle çalışıyor. Öte yandan sosyal çalışmalarda yapıyoruz. Geçen yıl devlet hastanesine bin 200 fotoğraf koyduk. Şehrimizi sosyal anlamda güzelleştirecek etkinlikler yapıyoruz. Öğrencilerimizin, çocuklarımızın çektiği fotoğraflarla kamu binalarını ve sosyal etkinlikler içerisinde olan kurumların binalarını süslüyoruz. Edirne'de şu an uygulama ve eğitim gezisi yapıyoruz. Edirne'nin bildiğimiz güzel yerlerini fotoğraf çekerek öğrencilerimiz ile çalışmalar yapıyoruz. Selimiye Camisi, Karaağaç mevkisi ve buralardaki köprüler, eski tren garı gibi yerleri gördük ve fotoğrafladık." Delibay, hayatın olduğu her alanda güzellikleri insanlara göstermeye çalıştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: