Edirnespor Kadın Basketbol Takımı Grup Maçlarının Bitimine 1 Maç Kala Final-6’ya Kalmayı Garantiledi

Hafta sonu Edirne’de konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni 16 sayı farkla mağlup ederek ikinci tur...

Hafta sonu Edirne’de konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni 16 sayı farkla mağlup ederek ikinci tur maçlarının bitmesine bir maç kala Final 6’ya katılmayı garantileyen Edirnespor Basketbol Kulübü’nde büyük sevinç yaşanıyor. Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu Mimar Sinan Spor Salonu’nu doldurarak maç boyu tezahürat yapan taraftara teşekkür etti.

Başkan Boyacıoğlu açıklamasında alınan galibiyette maç boyu susmayan, takımını ateşleyen muhteşem taraftarın büyük payı olduğunun altını çizerek şunları söyledi;

Reklam
Reklam

“Sezon başında bir avuç seyirci ve taraftarımızla çıktığımız yolda hafta sonu Bursa BŞB maçında 1500 dolayında kişiye ulaştık. Takımımızın bu sezon başından itibaren aldığı başarılı sonuçlarla birlikte her geçen gün bizi takip eden seyircimiz ve taraftarımız artarak takımımıza müthiş bir sinerji sağladılar. Kulübümüz ve sezon başında koyduğumuz hedefler açısından bizim için olmazsa olmaz ve mutlak kazanmamız gereken bir maç olan Bursa BŞB karşılaşmasında taraftar desteğimiz had safhaya ulaşmış ve muhteşem taraftarlarımız oyuncularımıza müthiş bir pozitif enerji verirken rakibe bugüne dek yaşamadıkları bir atmosfer yaşatmış ve alınan galibiyette önemli bir rol oynamışlardır. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkiye’nin birçok yerinde olmayan bir taraftar-takım dayanışması ve sahiplenme yaşama geçmiş ve bu tablo birçok rakibimiz tarafından dahi alkış almıştır. Sezon boyunca ve özellikle Bursa BŞB maçında salonu dolduran tüm taraftarlarımıza ve saygıdeğer Edirnelilere şahsım, yönetim kurulumuz ve kulübümüz adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum.”

Reklam
Reklam

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, 22-27 Mayıs tarihlerinde Muğla’da Final-6 müsabakalarında ilk ikiye girdiği takdirde önümüzdeki sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1’inci Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: