Edremit Belediye Başkanı Kılıç, esnaflarla bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Yukarı Çarşı esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Esnaflara hitap...

Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Yukarı Çarşı esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Esnaflara hitap eden Başkan Kılıç, Edremit Cumhuriyet Meydanı'ndan Zübeyde Hanım Caddesi, Kurşunlu Caddesi ve Eski Hükümet caddeleri arasında kalan Edremit Yukarı Çarşı'ya yapılacak olan dünya çapında ticaret merkezi olacak olan 'Edremit Kapalı Çarşısı' projesi ile 2012 yılına kadar birçok projenin hayata geçirileceğini açıkladı.
Yukarı Çarşı esnafı da, başkandan bulundukları çarşının 'kapalı çarşı' haline getirilmesi için temennide bulundu.
Başkan Kılıç, "Size bu sözü vermiştim. 2010 yılı içerisinde şehrimizde yapılacak çalışmalar ile ilgili projeler hazırlandı. İlk olarak Yukarı Çarşı dediğimiz Kuyumcular Çarşısı'nda yapılacak olan kapalı çarşı projesi hazırlanarak yapım aşamasına getirildi." diye konuştu.
Kılıç, "İstanbul’da Kapalı Çarşı, Çanakkale’de Aynalı Çarşı, Edremit’te Yukarı Çarşısı olacak." dedi.
Kılıç, "Verdiğimiz sözlerin sonuna kadar arkasındayız. Hayali diye bir projemiz yok, kısıtlı imkanlar çerçevesinde Edremit halkına en iyi hizmeti götürmeye çalışıyoruz. 2012 yılına kadar daha çok hizmet ve proje üreterek Edremitli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz