Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç:

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, kendisini ziyaret eden AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı'na...

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, kendisini ziyaret eden AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı'na iade ziyaretinde bulundu.

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı'na başarılar dileyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Edremit'in menfaatine olan konularda bütün partilerle beraber çalışabileceğini söyledi. Kılıç, AK Parti ve MHP'nin kardeş partiler olduklarını, bazı düşünce farklılıkları yaşansa da AK Parti'den MHP'ye, MHP'den de AK Parti'ye olan geçişlerin bunun en güzel örneği olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kendi dedesinin CHP'li, babasında Adalet Partisi (AP) sempatizanı olduğunu söyleyen Edremit Belediye Başkanı Kılıç, "CHP bu zihniyetle giderse iktidar olamaz" dedi. Havaalanı konusunda isim tartışmasına yeniden girmek istemediğinin altına çizen Kılıç, isim ne olursa olsun kendileri için önemli olanın ismin başında Edremit olması olacağını da sözlerine ekledi.

Burhaniye ve Havran'ın de havaalanı isim tartışmasına girmesini yadırgamadığı, siyasetin gereğinin bu olduğunu belirten başkan Kılıç, bunun yanı sıra, birde mantık ve hukuk olduğunu, hukukunda mantığında doğru yola göstereceğine inandığını söyledi.

AK P Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak ise, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ı meslektaş olmalarından dolayı uzun yıllardır tanıdığını ve çalışmalarını başarılı bulduğunu söyledi. Muhalefet etmek adına muhalefet edilmeyeceğini belirten Yüzüak, yapılan işin sonucunda Edremit'in bekasına bir durum oluşuyorsa kendisinin de alınan karara destek olacağını ifade etti.

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı olarak geçtiğimiz günlerde Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'a makamında bir ziyarette bulunduklarını ve bugün de kendilerinin teşkilatlarına ziyarette bulunmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, "Meclis toplantılarında birbirimize karşı sözlerde söylesek, ağır eleştirilerde de bulunsak siyasetin gereği daha sonra bir arada oturup bazı konuları paylaşmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: