Edremit Belediyesi Fen Işleri Müdürü Ve Garaj Amiri 'örgüte Yardım'dan Tutuklandı (2)

EDREMİT BELEDİYESİ TUTUKLAMAYI KINADI Edremit Belediyesi Eş Başkan ve çalışanları, Hacıbekir ve Fırat Mahallelerinde çıkan çatışmaların ardından gözaltına alınan ve tutuklanan

EDREMİT BELEDİYESİ TUTUKLAMAYI KINADI
Edremit Belediyesi Eş Başkan ve çalışanları, Hacıbekir ve Fırat Mahallelerinde çıkan çatışmaların ardından gözaltına alınan ve tutuklanan arkadaşları için basın açıklaması düzenleyerek yapılan tutuklamaları kınadı. Açıklamayı Edremit Belediye Eş Başkanı Sevil Rojbin Çetin yaptı. DBP'li belediye meclis üyeleri ve çok sayıda belediye çalışanının katıldığı basın açıklamasında Eş Başkan Çetin, Fırat Mahallesi'nde 9 Ağustos akşamı mahalleden belediye çalışanlarının arındığını ve 'Ölümüz var acil mezar kazılması gerekiyor. Gelip mezar kazılması gerekiyor' diyerek talepte bulunulduğunu söyledi.
Çetin, bu talebin ardından söz konusu mahalleye iş makinası gönderildiğini, iş makinasının olay yerine intikalinden sonra olayların çıktığını ve polisin iş makinesine el koyarak kepçe operatörünün gözaltına alındığını belirtti.
Çetin, yine aynı olayla bağlantılı olarak Fen işleri Müdürü Uğur Cihan ve Garaj Amiri İsmail Kütükoğlu'nun da polisler tarafından gözaltına alındığı ve sonrasında kepçe operatörünün serbest bırakılarak fen işleri müdürü ve garaj amirinin ise tutuklandığını ifade etti. Çetin, "DBP'li belediye AKP iktidarının tecridi ve izolasyonu altında bile halka hizmet götürebilmenin büyük gayreti içerisindedir. Çalışanlarımızı tutuklayarak iş makinelerimize el koyan zihniyet, şunu bilsin ki esasımız olan halka hizmeti hiçbir ayırım gözetmeden görevimizin sorumluluğu bilinciyle yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: