Edremit Devlet Hastanesi’ne Kardiyoloji Uzmanı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Devlet Hastanesi’ne dahiliye uzmanından sonra kardiyoloji uzmanı da atanarak görevine başladı.Hastanede büyük...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Devlet Hastanesi’ne dahiliye uzmanından sonra kardiyoloji uzmanı da atanarak görevine başladı.

Hastanede büyük yoğunluk yaşanan Kardiyoloji dalına geçici olarak Balıkesir Devlet Hastanesi’nden Uzman Doktor İskender Kadife atanarak poliklinik hizmetine başladı. 20 gün arayla doktorların değişimli olarak hizmet vereceği 2. Kardiyoloji polikliniğinin yaz sezonu boyunca açık kalacağı öğrenildi.

Bu dalda kış aylarında yoğunluğa rağmen 1. Kardiyoloji polikliniğinde Uzman Doktor Kürşat Altan görevini başarı ile sürdürüyordu. Yaz sezonu ile birlikte artması beklenen hasta yoğunluğunun 2. polikliniğin açılması ile azalması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: