Edremit Emniyet Müdürü Ünver Roman Vatandaşlarla Vedalaştı

Diyarbakır Polis Meslek Yüksekokulu'na tayin olan Edremit İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, Balıkesir Edremit Körfez...

Diyarbakır Polis Meslek Yüksekokulu'na tayin olan Edremit İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, Balıkesir Edremit Körfez Roman Derneği Başkanı Oktay Sümerkant ve üyelerle birlikte İbrahimce Mahallesi Çerkez mevkisinde vedalaşmak için biraraya geldi. Gazi Celal Spor Kulübü'nün fahri başkanı da olan Ünver, veda ziyaretleri çerçevesinde Roman vatandaşları da unutmadı.

Emniyet Müdürü Ünver, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "İki yıldır Edremit’te görev yapıyorum. Edremit çok güzel bir yer. Bu süre sanki iki hafta kadar kısa geldi. Sabah 08.00’den geç saatlere kadar hiç durmadan yedi gün boyunca ben ve ekibim Edremit’e hizmet verdik. İbrahimce Mahallesi'nde gelişen olayları, sizlerin sayesinde hep birlikte bastırmaya çalıştık. Polisin bence burada 24 saat görev yapmasına gerek yok, çünkü sizler sayesinde olayların büyümeden çoğu kez bastırılmış olduğunu biliyoruz. Kültürlü insan. sadece okumuş insan değildir. Kültürlü insan çok gezen, halkın arasında olan insandır. Sizler de pazarlarda, halkın içine olan insanlarsınız. Çok güzel anılarımız oldu, bunların hiçbirini unutamam. İstenmeyen olaylar da yaşandı. Tabii ki bu olaylar, birdenbire gelişen olaylar oldu. Bundan sonra da aynı şekilde sizler yine burada polisin yokluğunu belli etmeyeceksiniz. Kendi malınızın, kendi canınızın bekçileri olacaksınız. Gazi Celal Spor Kulübü'nün de önümüzdeki senelerde bu ekiple şampiyon olacağına inanıyorum. İstemeyerek kalbinizi kırmış olabilirim, benden yana hakkım varsa helâl olsun. Herkese bana karşı göstermiş oldukları ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum." dedi. Giderken verdiği hizmetten dolayı içinin rahat olduğunu kaydeden Nadi Ünver, kendisinden sonra gelecek emniyet müdürünün de en şekilde görev yapmaya çalışacağına inandığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Sümerkant ise, "Müdürümüzün Edremit’ten gideceğini öğrenince adeta kanımız dondu. Kendisine öyle çok alıştık ki onun sayesinde çok şey öğrendik. Hiçbir zaman makamına gittiğimizde bizi geri çevirmedi. Her zaman yardımcı oldu. Allah kendisinden razı olsun. Şu an çok üzgünüz ama onu hiçbir zaman unutmayacağız. Onun öğrettiklerini her zaman uygulayacağız. Biz de dernek olarak kendisine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: