Edremit Körfezi Belediyelerinin Zabıta Müdürleri Ayvalık'ta Buluştu

Balıkesir'in Edremit Körfezi'ndeki ilçelerinin belediye zabıta müdür, amir ve komiserleri önceki gün Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde...

Balıkesir'in Edremit Körfezi'ndeki ilçelerinin belediye zabıta müdür, amir ve komiserleri önceki gün Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde buluştu.

Ayvalık Belediyesi'nin kısa bir süre önce göreve başlayan ve görevine başladığı günden bu yana yapmış olduğu reform sayılabilecek çalışmalara imza atmasıyla kendisinden sık sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Çoban ile tanışmak amacıyla bir araya gelen zabıta yöneticilerinin zaman zaman toplanarak ortak çalışmalarda yapabileceklerinin mesajlarını vermesi dikkat çekti. Edremit, Akçay, Altınoluk, Zeytinli, Burhaniye ve Havran belediyelerinin dinamik zabıta müdür, amir ve komiserlerinin, Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Çoban'a yönelik düzenledikleri nezaket ve tanışma ziyaretinde, 5399 Sayılı Belediyeler Kanunu kapsamında ki düzenlemeler hakkında da birbirleriyle fikir alışverişinde bulundukları gözlendi.

Reklam
Reklam

Belediyelerin sınırları içerisinde beldenin düzenini belde halkının sağlık ve huzurunu korumak, belediye yetkili organlarının bu amaçla alacakları kararların emir ve yasakların uygulanmasını sağlamak belediye suçlarının işlenmesini önleyici tedbirler almak ve işlenen belediye suçlarını takip etmekle görevli ve yetkili özel bir kolluk kuvveti olduğunu vurgulayan Ayvalık Belediye Zabıta Müdürü Hüseyin Çoban, meslektaşlarının kendisine yaptıkları nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Çevre ilçe ve belde belediyelerimizin zabıta birimleriyle bundan böyle sık sık bir araya gelmeye çalışacağız. Bu kapsamda hem kendi aramızda dostluklarımızın kökleşmesini sağlarken, öte yandan da aralarında tecrübeli olan zabıta müdürü ağabeylerimizin de deneyimlerinden faydalanabilmek biz gençler için büyük kazanım olacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: