Edremit Körfezi'nden Kısa Kısa

Memur-Sen Edremit Memur Sen Temsilciliği, "Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyası çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda imza topladı.

Memur-Sen Edremit Memur Sen Temsilciliği, "Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" kampanyası çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda imza topladı.

Memur-Sen Temsilcisi İsmail Damar, kamuda kadınlar arasında ayrımcılık uygulandığını ileri sürdü.

Kılık ve kıyafet özgürlüğü taleplerini içeren imza kampanyasında, ay sonuna kadar toplayacakları imzaları, Başbakanlığa göndereceklerini dile getiren Damar, "Buradan bir kez daha toplumsal duyarlılığa sahip, sivil toplum örgütlerini, kurum ve kuruluşlarımıza sesleniyoruz. Gelin imza kampanyamıza destek olun" dedi.

Reklam
Reklam

Çarşamba pazarına denk gelmesi dolayısıyla kampanyaya vatandaşları ilgisi yoğun oldu.

-Rona Yırcalı Fikret Akova'yı ziyaret etti-

Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanı Rona Yırcalı, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'yı makamında ziyaret etti.

Yırcalı, Balıkesir Sanayi Odası meclis üyeleriyle Akova'yı ziyaretinde, belediyenin yeni hizmet binasının Burhaniye'ye yakıştığını söyledi.

Burhaniye'deki çalışmaları takip ettiklerini ve Akova'yı takdir ettiklerini dile getiren Yırcalı, ilçenin daha yaşanabilir olması için harcanan çabaların görülebildiğini kaydetti.

Muhabir: Emrah Elmas

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: