Edremit Lisesi mezunları pilav gününde buluşacak

Edremit Lisesinin 1959 yılından bu yana verdiği tüm mezunları 4 Eylül günü düzenlenecek olan pilav...

Edremit Lisesinin 1959 yılından bu yana verdiği tüm mezunları 4 Eylül günü düzenlenecek olan pilav gününde buluşacak. 52 yılda verilen tüm mezunların beklendiği pilav günü Edremit Lisesi bahçesinde Pazar günü akşamı yapılacak.
İlk mezunlarını 1959 yılında veren Edremit Lisesi’nin 52 yılda verdiği mezunlarından hayatta olanların tümünün 4 Eylül Pazar günü düzenlenecek pilav gününde bir araya getirilmesi planlanıyor.
1959 ile 2011 yılları arasındaki tüm mezunlarının bir araya getirilmesinin hedeflendiği etkinlikte eski dostlar buluşacak, yıllardır birbirlerini görmeyen sıra ve sınıf arkadaşları birbiriyle kucaklaşacak.
Buluşma gününü organize eden Edremit Lisesi Mezunları tarafından yapılan açıklamada, “1959 yılından 2011 yılına kadar okulumuzun verdiği tüm mezunları 4 Eylül akşamı Edremit Lisesi bahçesine bekliyoruz. Etkinlik sayesinde eski arkadaşları buluşturup kaynaştırmayı ümit ediyoruz. Bu ilk olacak. Daha önce 40. yıl mezunları bir araya getirilmişti. Bu ondan farklı olarak 52 yılda verilen tüm mezunların buluşmasını sağlayacak bir etkinlik” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz