Edremit'in Gazeteci Muhtarı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, yeni oluşan Atatürk Mahallesi Muhtarlığına seçilen gazeteci İrfan Kolçak, çalışmalarıyla takdir topluyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, yeni oluşan Atatürk Mahallesi Muhtarlığına seçilen gazeteci İrfan Kolçak, çalışmalarıyla takdir topluyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında muhtarlık görevine başlayan Kolçak, başlatılan muhtarlık binası inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Edremit'te aylık Zeytin Dergisi reklam müdürü ve muhabiri 38 yaşındaki İrfan Kolcak, Eylül ayında yeni oluşan Atatürk Mahallesi'ne muhtar oldu. Mahalleye muhtarlık binası kazandırmak için kolları sıvayan Kolçak, MHP'li Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın da desteğini aldı.

Reklam
Reklam

Muhtarlık binasının 2 hafta içinde tamamlanmış olacağını bildiren 2 çocuk babası İrfan Kolçak, "Atatürk Mahallesi ilçenin yeni oluşan bir mahallesidir. Belediye başkanımız Tuncay Kılıç'ın desteğiyle eksikliklerimizi birer birer gideriyoruz. Muhtarlık binamız da 2 pafta içinde tamamlanmış olacak. Başkan Kılıç'ı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: