Edremit'in kanaryaları birinci oldu

Balıkesir’in Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği üyelerine ait kanaryalar, İzmir’de düzenlenen Pet Show Fuarı'nda...

Balıkesir’in Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği üyelerine ait kanaryalar, İzmir’de düzenlenen Pet Show Fuarı'nda birinci oldu.
Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından binlerce hayvan severin ve sektördeki 65 firmanın katıldığı fuarda; evcil hayvanlar, evcil hayvan aksesuarları, hayvanların beslenme, sağlık ve bakım ürünleri, tıbbi tedavi ve operasyon ürünleri sergilendi. Türkiye Kafes Kuşları Federasyonu (TKKF) tarafından düzenlenen Karşıyaka Kanarya Sevenler Derneği 4'üncü Federasyon Kupası elemelerinde Edremit kanaryaları çeşitli dallarda ödül aldı. Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği üyelerinden Orhan Ağaçdelen, Tamer Acar, İsmail Danacı ve Kamil Ekici’nin kanaryaları çeşitli dallarda 1. oldu.
Orhan Ağaçdelen’in grest cinsi Kanaryası, Lipocrome Ahraç Kabak dalında 1., Melamin Ahraç Tepeli dalında 1., Lipocrome Ahraç Tepeli dalında 2., Düz Melamin Tepeli dalında ise 2.; Tamer Acar’ın Border cinsi kanaryası, Lipocrome düz baf dalında 3., Lipocrome Ahraç dalında 1.; İsmail Danacı’nın Yorkshre cinsi kanaryası, Lipocrome düz baf dalında 4., Lipocrome ahraç baf dalında 1., Lipocrome ahraç baf dalında 3.; Kamil Ekici’nin Yorkshre cinsi kanaryası ise Lipocrome ahraç dalında 1., melamin tepeli dalında 1., Lipocrome düz baf dalında 4., melamin ahraç baf dalında ise 5. geldi.
Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gürefeoğlu, Edremit kanaryalarının adını tüm dünyaya duyurduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz