Edremitli Gazeteciler Basın Bayramını Küçükkuyu’da Kutladı

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki gazeteciler, ‘24 Temmuz Basın Bayramı’nı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı...

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki gazeteciler, ‘24 Temmuz Basın Bayramı’nı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkanlı’nın ev sahipliğinde kutladılar.

Gül-tur Motel’de düzenlenen iftar yemeğine, Edremit’ten 20’ye yakın gazeteci katıldı.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkanlı, Kuzey Ege’nin başlangıç noktası olan Küçükkuyu’da mesai kavramı gözetmeden çalışan gazetecileri bu önemli günde bir araya getirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Balkanlı, gelişmiş demokrasilerin en önemli unsurunun özgür basın olduğunu belirterek, özgür basının ülkelerin gelişmişlik kriterlerinden biri olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Balkanlı, “Sürekli bir koşuşturmaca içerisindesiniz. İnsanların doğru bilgiyi öğrenmeleri için büyük zorlukla büyük bir fedakarlıkla çalışıyorsunuz, koşturuyorsunuz. bu nedenle kamu hizmeti sunan gazetecilere, haber almada yaşanan sıkıntıların giderilerek en uygun ortam mutlaka sağlanmalıdır.”diye konuştu.

Gazeteciler müzikli gecede, organizasyon için Balkanlı’ya teşekkür etiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: