Edremitli Öğrencilere Çanakkale’de Tarih Dersi

Balıkesir’in Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü(EHEM) ile Edremit Eğitim Gönüllüleri Derneği (EGDER) tarafından açılan...

Balıkesir’in Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü(EHEM) ile Edremit Eğitim Gönüllüleri Derneği (EGDER) tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler, Çanakkale gezisinin canlı Tarih dersi niteliğinde olduğunu bildirdiler.

Ortaöğretim kurumları son sınıf öğrencilerine yönelik, ‘LYS-YGS Üniversite Sınavlarına Hazırlık’ kurslarına devam eden 40 öğrenci, proje kapsamında gittikleri Çanakkale’de ecdadımızın yaşadığı o günleri tekrar yaşama imkanı buldular. Rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezi tarih dersi niteliğindeydi.

Reklam
Reklam

Geziye, öğrencilerin yanı sıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, EGDER Sekreteri Kadir Olgun ve 8 öğretmen katıldı. Lise son sınıf öğrencilerinden Haziran ayında yapılacak 2 sınavlarına LYS sınavına girecek ve dershaneye gidemeyen öğrencilere yönelik yeni kurslarında çok kısa süre içerisinde açılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: