Edremit'te Ahilik Haftası Için Lokma Döküldü

Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası dolayısıyla Edremit'te çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Ahilik Kültürü ve Mesleki Eğitim Haftası dolayısıyla Edremit'te çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Edremit Oto Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, hafta dolayısıyla sanayi sitesi içinde lokma hayrı gerçekleştirdi. Öğlen saatlerinde başlayan lokma hayrında sanayi esnafı ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

Oda Başkanı Burhan Turan, ev sahibi olarak hayır boyunca misafirleri ağırladı. Edremit'in esnaf odaları başkanları ve Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın da katıldığı lokma hayrında bin 500 kişiye lokma ikram edildi.

Reklam
Reklam

Gençlerin iyi yetişmesini ve meslek kazanmasını sağlama amacıyla kurulan Ahilik Teşkilatı'nın önemine vurgu yapan Turan, "Ahilik, halkın sanat, ticaret, ekonomi gibi çeşitli meslek alanlarında yetişmelerini sağlayan, onları hem ekonomik hem de ahlaki yönden yetiştiren bir düzendir. Verdiğimiz bu hayırla, Edremit esnafı arasında dayanışmanın artmasını temenni ediyoruz" dedi.

Muhabir: Emrah Elmas

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: