Edremit’te AVM ‘nin üçüncü katından düşen vatandaş hayatını kaybetti.

Edremit’te meydana gelen olayda bir kişi alışveriş merkezinin üçüncü katından aşağı düştü. Ağır yaralanan kişi...

Edremit’te meydana gelen olayda bir kişi alışveriş merkezinin üçüncü katından aşağı düştü. Ağır yaralanan kişi tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edremit’te faaliyet gösteren İda Park AVM’de sinema işletmeciliği yapan Mehmet Demir, akşam saatlerinde dengesini kaybederek 3. kattan aşağıya düştü. Bir anda kendini yerde bulan Mehmet Demir ağır yaralanırken olay yerine çağrılan 112 Acil Yardım ekipleri ilk müdahaleyi burada yaptılar. Sinema işletmecisi Mehmet Demir’in bir ara duran kalbini sağlık ekipleri yaptıkları müdahale ile yeniden çalıştırmayı başardı.

Reklam
Reklam

Cankurtaran ile Edremit Devlet Hastanesine götürülen talihsiz sinema işletmecisi Demir’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz