Edremit’te Başbakan Erdoğan İçin Hazırlıklar Başladı

Van’ın Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Handan Fidan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 13 Temmuz tarihinde...

Van’ın Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Handan Fidan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 13 Temmuz tarihinde yapacağı açıklanan ziyareti öncesi yoğun bir hazırlık çalışması yürütüyor.

Fidan, Ak Parti Van İl Kongresi’ne katılmak ve bazı ziyaret ile yapımı devam eden TOKİ konutlarını incelenmek için Van’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılama hazırlıklarına başladı. İlçe Başkan Yardımcısı Zübeyir Cacim ve Kadın Kolları Başkanı Semiha Cacim ile birlikte ev ev dolaşarak vatandaşın sorun ve sıkıntıları dinleyen ve çözüm için ilgililerle iletişime giren Fidan, gittiği her noktada Erdoğan’ın fotoğraflarını ve parti afişlerini de dağıtıyor.

Reklam
Reklam

Göreve geldiğim gün ilçedeki sorun sıkıntıları tespit ederek çalışmalara başladığını anlatan Handan Fidan “Bu hizmet mücadelesinde tek olamama rağmen birçok sorun ve sıkıntının da üstesinden gelemeye çalışıyorum. İlçe halkının Başbakanımıza ve Ak Parti’ye teveccühü beni daha da güçlü kılıyor. Bu yüzden hizmet kervanında ben de durmak yola devam diyorum. İlçe Kaymakamız başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşuyla birlikte hareket etmeye gayret ediyoruz. İlçemize desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ediyorum. 13 Temmuz’da Başbakanımız Van’a gelecek ve il kongresi ardından Edremit ilçesinde yapımı devam eden TOKİ konutlarını inceleyecek. Teşkilatımız ve ilçe halkı başbakanı en iyi şekilde karşılamak ve ağırlamak için hazırlıklarına başladı. Başbakanımızı sabırlılıkla bekliyoruz. İnşallah Başbakanımızın gelişi ilçemiz içinde hayırlı olur” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz