Edremit’te Biraraya Gelen Sanayi Sitesi Esnafı Hayır Düzenledi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir araya gelen sanayi sitesi esnafı, Ramazan ayı öncesi, geleneksel hale getirdikleri...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir araya gelen sanayi sitesi esnafı, Ramazan ayı öncesi, geleneksel hale getirdikleri hayırda bir araya geldiler.

Esnafın sağlık, mutluluk, huzur, hayırlı ve bol kazançlı işler için mevlid-i şerif okutan esnaf, ardından ise düzenlediği hayıra ilgi büyük oldu.

Düzenlenen hayıra, Ak Parti Balıkesir milletvekili Tülay Babuşçu, Kaymakam Osman Tunç, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Edremit Belediye meclis üyesi Dr. Yücel Güner, Tuzcumurat Mahallesi Muhtarı İsmail Akçay, siyasi parti temsilcileri ile esnaf katıldı.

Reklam
Reklam

Mustafa Olcay’ın öncülüğünde bir araya gelen esnafın, bu yıl dördüncünü düzenlendiği etkinlikte, yaklaşık 2 bin kişiye pilav, nohut, kuzu eti ve ayran ikram edildi. Milletvekili Babuşçu, hayır ardından sanayi esnafının sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz