Edremit’te engellilere bilgisayar operatörlüğü sertifikası

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Ege Yüksel Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Ege Yüksel Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)'nın düzenlediği bilgisayar operatörlüğü kursunu tamamlayan engelli 10 kursiyere sertifikaları verildi.
Kursa 14 yaş üstü 12 bedensel engelli katıldı. Edremit Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan bilgisayar operatörlüğü sertifika töreninde engelli öğrenciler şarkı ve şiir söyledi. Halk oyunları ekibi konuklara hünerlerini sergiledi. Engellilerin yaptığı resim sergisi de halka açıldı.
Bilgisayar operatörlüğü sertifika törenine Edremit Kaymakam vekili Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Büyükdere Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) yetkilisi Emrah Bozkurt, sertifika alan engellilerin aileleri ve davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz