Edremit'te kaza; 3 ölü, 1 yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Zeytinli'nin Altınkum Mahallesi'nde, Koray Y. (32) yönetimindeki 10 KK 294 plakalı otomobil kontrolden çıkarak park halindeki 10 LN 335 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle de kamyon önündeki 10 LA 925 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, araçta bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ile Bayram Çakal (29) hayatını kaybetti. Yaralanan ve hastaneye kaldırılan Anıl Titrek (25) de yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sürücü Koray Y'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kazada araç içinde sıkışan iki kişinin cesedi, bir saatlik çalışmanın sonucunda bulundukları yerden çıkarılabildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: