Edremit'te Oda Başkanı Üyelerini İşyerlerinde Ziyaret Etti

Balıkesir’in Edremit ilçesi İnşaatçılar Odası Başkanı Rasim İz, üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.‘Bol kazançlar’...

Balıkesir’in Edremit ilçesi İnşaatçılar Odası Başkanı Rasim İz, üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

‘Bol kazançlar’ dileyen İz’i üyeleri ilgi ile karşıladılar. Ziyaretlerde İnşaatçılar Odası Başkanı Rasim İz, esnaf ve sanatkarların sorun ve şikayetlerini not alarak çözüm üretmek için gerekli girişimlerde bulunacağını vurguladı.

En çok kayıt dışından yakınan esnafa İz, gerekli mercilerle irtibata geçerek, ‘Esnafımızın haklarını korumak için elimizden gelen neyse yapacağız’ dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada İz, “Milletvekilimiz Ali Aydınlıoğlu ve Ak parti ilçe Başkanı Harun Yüzüak odamızı ziyaret etti. Kayıt dışının önüne geçilmesi için gerekli çalışmanın yapılması konusunu ilettim. Kendileri bu konuda gereğini yapacaklarını ve bizlere yardımcı olacaklarını belirtmeleri bizleri mutlu etti. Bu vesile ile esnaf ve sanatkarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyor, işlerinde bol kazanç ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmelerini temenni ediyorum’ şeklinde konuştu. (BT)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: