Edremit’te Öğretmenler Günü’nde Hüzün Ve Sevinç Vardı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen ‘Öğretmenler Günü’ programında emekliye ayrılan öğretmenler hüzün yaşarken, bir öğretmen ise...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen ‘Öğretmenler Günü’ programında emekliye ayrılan öğretmenler hüzün yaşarken, bir öğretmen ise yemin edebilmenin sevincini yaşadı.

Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Osman Tunç, Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, daire amir ve müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Dilek Yaşa, öğretmenlerin geleceği şekillendiren ve ışık tutan mimarlar olduğunu belirtti. Ardından ise emekliye ayrılan 20 öğretmene hizmet şeref belgeleri verildi. Törende, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmeni Deniz Çimen adlı öğretmen yemin edebilmenin sevincini yaşadı. Emekli öğretmenler adına konuşan sınıf öğretmeni Deniz Çınar ise salonda duygulu dolu anlar yaşattı. Tören, öğretmen günü nedeniyle yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından, müzik dinletisi ve öğretmen marşının okunmasıyla sona erdi.(BT)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: