Edremit'te Plastik Ürün Satış Ve Depolama Mağazasındaki Yangın

Edremit ilçesinde, plastik ürün satış ve depolama mağazasında çıkan yangın, yoğun çabalar sonucunda yaklaşık 5 saat sonra kontrol altına alınabildi.

Edremit ilçesinde, plastik ürün satış ve depolama mağazasında çıkan yangın, yoğun çabalar sonucunda yaklaşık 5 saat sonra kontrol altına alınabildi.

Çanakkale-İzmir karayolu Cennet Ayağı mevkisinde bulunan, "plastik şezlong, masa, sandalye, su depoları, mutfak malzemeleri, tabak" gibi on binlerce ürünün satıldığı ve depolandığı mağazada çıkan yangına, Edremit'in yanı sıra çevre ilçe ve beldeler ile orman işletme şefliklerden 8 su tankeri, 16 itfaiye aracı ve arazözle müdahale edildi.

İş makinelerinin de kullanıldığı yangın, yaklaşık 5 saat süren çabalar sonucunda kontrol altına alınabildi.

Reklam
Reklam

Edremit Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait köpük atabilme özelliğine sahip arazözlerin, yangının kontrol altına alınabilmesinde önemli rol oynadığı bildirildi.

Yangının söndürülmesinin ardından Çanakkale'den İzmir istikametine giden karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya başladı.

Yangının söz konusu mağazada büyük çapta maddi zarara neden olduğu belirtildi.

Muhabir: Emrah Elmas / Zafer Akpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: