Edremit'te Plastik Ürün Satış Ve Depolama Mağazasındaki Yangın

Edremit ilçesinde, plastik ürün satış ve depolama mağazasında çıkan yangın, hafif şekilde devam ederken, kontrol amaçlı bekleyen iki itfaiye ekibi,

Edremit ilçesinde, plastik ürün satış ve depolama mağazasında çıkan yangın, hafif şekilde devam ederken, kontrol amaçlı bekleyen iki itfaiye ekibi, aralıklarla soğutma çalışması yapıyor.

Çanakkale-İzmir karayolu Cennet Ayağı mevkisinde bulunan, "plastik şezlong, masa, sandalye, su depoları, mutfak malzemeleri, tabak" gibi on binlerce ürünün satıldığı ve depolandığı mağazada dün akşam çıkan yangın, yaklaşık 5 saatlik çalışmanın sonucunda kontrol altına alınsa da tehlike halen sürüyor.

Plastik malzemelerin tam olarak sönmediği mağazadaki yangın, hafif şekilde devam ederken, Edremit Belediyesi'ne ait iki itfaiye ekibi, kontrol amaçlı bölgede bekliyor. Ekipler, aralıklarla soğutma çalışması da yapıyor.

Reklam
Reklam

Yıkılan mağazadaki yangının tamamen sönmesi için paletli dozer yardımıyla üzerine toprak atılacağı bildirildi.

Mağaza çalışanları, yaklaşık 10 tır dolusu malzemenin zarar gördüğünü ancak yangın sönmediği için kesin hasar tespitinin yapılamadığını kaydetti.

Muhabir: Emrah Elmas / Zafer Akpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: