Edremit'te 'polis Haftası' Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167'inci yıl dönümü ve 'Polis Haftası' nedeniyle Balıkesir'in Edremit İlçe Emniyet...

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167'inci yıl dönümü ve 'Polis Haftası' nedeniyle Balıkesir'in Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hazırladığı etkinlikler gerçekleştirilmeye başladı.

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan 'Polis Haftası', Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, etkinliklere, Kaymakamlık ziyaretiyle başladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün diğer yetkilileriyle birlikte Kaymakam Osman Tunç'u makamında ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Ünver, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Kaymakam Tunç ise, Polis Teşkilatı'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek, "Türk Polis Teşkilatı, uluslar arası düzeyde saygınlığını kazanmış, halkın güvendiği ciddi bir kurum haline gelmiştir. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün çalışmalarını takdirle izlemekteyim. Özellikle halkı bilgilendirici ve eğitici çalışmalara ağırlık verilmesi takdire şayandır. Çok zahmetli bir ve kutsal bir görevdir polislik. Her türlü olaya müdahale ediyor, insanlar ile birebir muhatap oluyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün tüm kademelerinde görevli mensuplarının Polis Haftası'nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

KAYMAKAMLIK'TAN POLİSE JEST

Kaymakam Osman Tunç, her hafta Kaymakamlık binasında düzenlenen İlçe Asayiş Toplantısı'nın bu hafta İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılmasını istedi. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlkay Gül'ün de katıldığı İlçe Asayiş Toplantısı'nın Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilmesi İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver'i de şaşırttı. Müdür Ünver, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Haftası nedeniyle yapılan jeste teşekkür ile karşılık verdi.

İLÇE MEYDANINDA LOKMA HAYRI YAPILDI

Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğle saatlerinde ilçenin Cumhuriyet Meydanı'nda lokma hayrı yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün lokma hayrına Kaymakam Osman Tunç ve ilçe protokolü katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, lokma çadırının başına geçerek vatandaşlara lokma dağıttı. Akşam saatlerine kadar devam eden lokma hayrına binlerce vatandaş katılırken hayır duaları edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Polis Haftası etkinliklerinin Mevlit programı ile devam edeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: