Edremit'te, TOKİ Konutlarının Yolundaki Istinat Duvarı Yıkıldı

Edremit'te, TOKİ konutlarının çıkış yollarından birinin istinat duvarı aşırı yağışlar nedeniyle yıkıldı.

Edremit'te, TOKİ konutlarının çıkış yollarından birinin istinat duvarı aşırı yağışlar nedeniyle yıkıldı.

Atatürk Mahallesi sakini İrfan Kolçak, mahalle sınırları içinde yer alan TOKİ konutlarının yolları konusunda çalmadıkları kapı kalmadığını söyledi.

En son AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nun mahallelerini ziyareti sırasında yollar konusunda kendilerine yardımcı olunacağı konusunda bilgi verildiğini belirten Kolçak, "Konutlarının altındaki bir inşaat firması, binalarına yol yapmak için yolumuza istinat duvarı çekti. Tabii kendi arsasına yol yapmak hakkıdır. Ama istinat duvarını yaptığında sağlam olmadığı görülüyordu. Duvarın kaldırım taşlarının döşenmemesi ve yoğun yağmur duvarın yıkılmasına neden oldu. Allah korusun, araba geçerken duvar çökebilirdi. Facia yaşanabilirdi. Yetkililerden ricamız artık bu insanları mağdur etmesinler. Doğru düzgün bir yol istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, olayın ardından bölgeye gelerek Kolçak'tan bilgi aldı.

Çağlar, gerekli işlemlerin bir an önce yapılacağını kaydetti.

Muhabir: Emrah Elmas / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: