Edremit’te Yanmayan Trafik Lambaları Kara Yolunu Savaş Alanına Çevirdi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, elektrik kesintisi yüzünden trafik lambalarının yanmaması üzerine meydana gelen kazada 4 araç...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, elektrik kesintisi yüzünden trafik lambalarının yanmaması üzerine meydana gelen kazada 4 araç bir birine girerken, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Çanakkale-İzmir kara yolunun Zeytinli beldesi kavşağında meydana geldi. Elektriklerin kesilmesi yüzünden trafik lambaları yanmayınca, S.K. idaresindeki 35 L 7891 plakalı kamyonet Volkan Demirbağ idaresindeki 10 LH 695 plakalı otomobile çarptı. Bu otomobile de 10 P 3095 plakalı ve 10 KY 591 plakalı araçlar çarpıştı.

Reklam
Reklam

Kazada, 10 LH 695 plakalı aracın sürücüsü Edremit ve Beldeleri Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Volkan Demirbağ hayatını kaybetti. Emel A. ise Edremit Belediyesi arama kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı otomobilden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: