Edremit'teki Kuvvetli Yağış

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, hafta sonunda kuvvetli yağışın yaşandığı Edremit'te incelemelerde bulundu.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, hafta sonunda kuvvetli yağışın yaşandığı Edremit'te incelemelerde bulundu.

Edremit ile bağlı Zeytinli ve Akçay beldelerini ziyaret eden Ok, Edremit Belediye Başkan Vekili Eyüp Fatih Çağlar ile görüştü, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Körfez'de yaşanan sel felaketinin ardından, Balıkesir Belediyesi itfaiye ekiplerini destek olarak bölgeye gönderdiklerini belirten Ok, şunları söyledi:

"Yaşanan bu felaket hepimizi üzdü. Can kaybının olmaması ise bu üzücü olayda bizi sevindiren tek nokta. Balıkesir Belediyesi olarak felaket haberini alır almaz itfaiye ve kurtarma ekiplerimizi bölgeye gönderdik. Ekiplerimiz çalışmalarına halen devam ediyor. Balıkesir Belediyesi olarak yaşanan sel felaketi sonrasında yaraların sarılması için elimizden geleni yapmaya hazırız."

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağlar, Balıkesir Belediyesi'nin verdiği destekten dolayı Ok'a teşekkür etti.

Ok, daha sonra Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'nu ziyaret etti.

Muhabir: Seyhan Kırıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz