Edremit'teki Trafik Kazası

Balıkesir'in Edremit ilçesinde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü trafik kazasıyla ilgili otomobil sürücüsü Koray Y. (32), tutuklandı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü trafik kazasıyla ilgili otomobil sürücüsü Koray Y. (32), tutuklandı.

İlçeye bağlı Zeytinli beldesi, Altınkum Mahallesi'nde, 2 Şubat'ta meydana gelen trafik kazasında 10 KK 294 plakalı otomobilin sürücüsü Koray Y. tedavi gördüğü Edremit Devlet Hastanesinden alınarak ambulansla Edremit Adliye Sarayına getirildi. Burada hakim karşısına çıkarılan Koray Y, "Taksirle adam öldürmek" suçundan tutuklandı ve Burhaniye Cezaevine götürüldü.

-Kaza-

Reklam
Reklam

Altınkum Mahallesi'nde, Koray Y. yönetimindeki 10 KK 294 plakalı otomobil kontrolden çıkarak park halindeki 10 LN 335 plakalı kamyona arkadan çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon da önündeki 10 LA 925 plakalı otomobile çarpmıştı.

Kazada, araçta bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ile Bayram Çakal (29) hayatını kaybetmiş, yaralanan ve hastaneye kaldırılan Anıl Titrek (25) de yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Hakan Firik / Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: