Edu ezeli rakibe gidiyor!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Edu Dracena, ilerleyen yaşına karşın aktif futbol hayatında hız kesmiyor, büyük ekipleri peşinden koşturmaya devam ediyor.

Sarı-lacivertli ekibin formasını geçmişte giymiş bir başka oyuncu olan Cristian ile birlikte Corinthians'ta top koşturan ve şampiyonluğa yaklaşan 34 yaşındaki oyuncu, bugünlerde transfer olmak için gün sayıyor.

Türkiye'den ayrıldıktan sonra uzun süre Santos'ta oynayan, ardından geldiği Corinthians'ta, şu an ligde lider olan takımının başarısında önemli katkı sağlayan Sambacı oyuncunun, bir başka Brezilya devi Palmeiras'a transfer olacağı öne sürüldü.

Palmeiras takımı Brezilya'da Corinthians'ın ezeli rakibi olarak biliniyor, aynı kentin (Sao Paulo) iki takımı arasındaki rekabet Türkiye'deki Galatasaray-Fenerbahçe rekabetine benzetiliyor.

Reklam
Reklam

'Kontratımı feshedin' dedi

Brezilya basınında yer alan haberlere göre tecrübeli futbolcu ile yeşil-beyazlılar arasındaki görüşmeler başladı. Edu'nun şu anki kulübüne, daha bir yılı olan kontratını feshetmek istediğini ilettiği ifade edilirken, ülkede gelecek ayın başında sezonun sona ermesiyle oyuncunun yeni takımının yolunu tutacağı belirtildi.

Edu gelecek goller bitecek

20 takımlı Brezilya liginde, kalesinde gördüğü 42 golle ligin en çok gol yiyen beş takımından bir tanesi olan Palmeiras, savunmadaki bu sorunu Edu Dracena ile çözeceğine inanıyor. Edu, 25 golle ligin en az gol yiyen takımı olan Corinthians'ın defansının bel kemiği pozisyonunda bulunuyor.