Edu, Takımla Birlikte Antrenmana Çıktı

Bursaspor'un İngiliz ekibi Stoke City'den sezon sonuna kadar kiraladığı ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu,...

Bursaspor'un İngiliz ekibi Stoke City'den sezon sonuna kadar kiraladığı ABD'li orta saha oyuncusu Maurice Edu, takım arkadaşları ile birlikte ilk antrenmana çıktı.

Yeşil-beyazlı takım, önceki akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından ara vermeden ligin ikinci yarısında konuk edeceği Kayserispor hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana, bugün sabah saatlerinde şehre gelerek yeşil-beyazlı kulüple resmi sözleşme imzalayan Maurice Edu da katıldı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takıma yeni katılan Edu ile özel ilgilendi.

Reklam
Reklam

Daha sonra gerçekleştirilen antrenman oldukça neşeli atmosferde yapıldı. Fenerbahçe maçında forma giyen futbolcular antrenmanı düz koşularla tamamlarken, diğer oyuncular, pas pres çalışması yaptı.

Yeşil-beyazlılar, 19 Ocak Cumartesi akşam oynanacak Kayserispor maçı hazırlıklarına yarın devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: