Efeler Grip Aşısı Oldu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor1923'te yoğun lig maratonu öncesi futbolcu ve teknik...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor1923'te yoğun lig maratonu öncesi futbolcu ve teknik ekip grip aşısı oldu.

Sezon içinde yorucu yolculuklar ve kapalı ortamlarda fazla kalınması yüzünden enfeksiyon riskine karşı tüm takım ve teknik ekibe grip aşısı yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu üyesi ve Kulüp Doktoru Gökhan Aksu, “Bu sezon yorucu ve yoğun bir tempo içine giriyoruz. Takım ve teknik ekip olarak performans düşüklüğünü önlemek için bir dizi önlemler alıyoruz. Yapılan uzun yolculuklar ve yoğun tempo ile oluşacak enfeksiyon risklerini en azami şekilde atlatmak için tedbirler alıyoruz. Geçen hafta tüm takım oyuncularına düzenli futbolcu beslenmesi ile eğitimler verdik. Her hafta takıma yeni bilgilendirme ile takım performansını en yukarıda tutmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca grip aşısı olacak oyunculardan bazılarının iğneden kaçtığı ve korktuğu gözlerden kaçmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz