Efelerin Kalesi Gole Kapalı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 kalesine gole kapadı. Ligde çıktığı 22...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 kalesine gole kapadı. Ligde çıktığı 22 maçta kalesinde 11 gol gören siyah beyazlı ekip bu konuda Türkiye liglerinde kalesinde en az gol gören ikinci takım durumunda.

Sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve bu hedefe adım adım ilerleyen Aydınspor 1923’ün sırrı öncelikle gol yememek. Sağlam bir defans kurgusuna sahip efelerde ligde oynanan 22 maçta sahaya ilk 11’de çıkan kaleci Ahmet Altın’da bu başarıda büyük bir pay sahibi. 22 maçta kalesinde 11 gol gören Ahmet Altın, Aydınspor 1923’ün uzun yıllar bu konudaki sorununu da çözmüş gözüküyor.

Reklam
Reklam

12 MAÇTA KALESİNDE HİÇ GOL GÖRMEDİ

Aydınspor 1923 kalesinde en fazla golü 2-1’lik Hacettepe yenilgisinde görürken diğer 9 maçta kalesinde 1’er gol gördü. 12 maçta ise kalesinde hiç gol görmedi. Maç başına 0.50 gol ortalaması yakalayan efeler rakip kalelere ise 38 gol attı. İç saha maçlarında kalesinde 4 gol gören ve rakip filelere 30 gol atan efeler deplasman maçlarında ise 8 gol atıp kalesinde 7 gol gördü.

Türkiye’de profesyonel liglerde mücadele eden takımlar arasında bu sezon kalesinde en az gol yiyen takım 10 gol ile 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor. Onu 11 gol ile Aydınspor 1923 ve 12 gol ile Balıkesirspor takip ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: