Efendimiz'in hayatından sınav olacak öğrenci sayısı 7 bine ulaştı

Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği (KAREGDER) ile Karaman İl Müftülüğü'nün, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği,...

Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği (KAREGDER) ile Karaman İl Müftülüğü'nün, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği, Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatıyla ilgili sınava katılacak öğrenci sayısı 7 bine ulaştı.

KAREGDER Başkan Yardımcısı Abdülkadir Gök, Karaman genelinde 4 ayrı kategoride Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatından 25 Mart’ta sınav olacak öğrencilerin sayısının, hem okullardaki öğretmenlerin vasıtasıyla hem de www.secyildizini.com sitesinden yapılan kayıtlarla önemli bir rakama ulaştığını söyledi.

Reklam
Reklam

Karaman İl Müftülüğü bünyesindeki kitapevi ile diğer kitapçılarda 'Peygamberin Küçük Arkadaşları', 'Canım Peygamberim', 'Siyeri Nebi' ve 'Efendimiz (Muhtasar)' adlı kitapların da satışlarının buna paralel olduğunu belirten Gök, “Amacımız, Peygamber Efendimiz'in (sas) en doğru şekilde anlaşılması, öğrenilmesi. Sınava kadar geçen sürede söz konusu kitaplar dikkatlice okunacak, sınavla bu bilgiler daha iyi öğrenilmiş ve test edilmiş olacak. Verilecek ödüller ile de bu süreç güzel bir hatıra olarak akıllarda kalacak.” dedi.

Abdülkadir Gök, ailelerin ve öğretmenlerin de aktif olarak yer aldığı bu zaman diliminde, öğrenciler kitap okumayı sevebilirse kampanyanın daha anlamlı olacağını belirterek, çalışmanın her aşamasında maddi manevi emeği geçenlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz