Eflani Halk Eğitim Merkezi'nden Iş Makineleri Kursu

Eflani'de bulunan zengin mermer ocaklarındaki iş makineleri operatör ihtiyacını karşılamak için Eflani Halk Eğitim Merkezi...

Eflani'de bulunan zengin mermer ocaklarındaki iş makineleri operatör ihtiyacını karşılamak için Eflani Halk Eğitim Merkezi tarafından, iş makineleri (yükleme ve kazıma) kursu açıldı.

Eflani Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Öztaş, kursiyerlere 72 saat teorik ve pratik olarak ders verildiğini, 15 kursiyerin yapılan sınav sonunda belge almaya hak kazandığını belirtti.
Özüaş, eğitim yılı başından bu yana 24 kurs açtıklarını, bu kurslarda 645 kursiyerin başarı ile kurslarını tamamlayarak belgelerini aldıklarını ve ikinci dönem eğitim yılında da kurs açmaya devam edeceklerini söyledi. Öztaş, açılacak kurslara bütün Eflani halkını beklediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz