Efsane Caz Gitaristi Meola, İzmir'de Konser Verecek

İZMİR (AA) - Caz müziğinde dünyanın en önemli gitaristleri arasında yer alan Al Di Meola, 7 Mayıs'ta İzmir'de konser verecek. 

İZMİR - Caz müziğinde dünyanın en önemli gitaristleri arasında yer alan Al Di Meola, 7 Mayıs'ta İzmir'de konser verecek. İzmir Büyükşehir Belediyesinin mayıs ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 7 Mayıs Çarşamba akşamı, caz müziğinde gitarın efsane isimleri arasında gösterilen ABD'li gitarist Al Di Meola, sanatseverlerle buluşacak. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salon’da saat 20.00’de başlayacak konserde, Meola'ya, çelist Tina Guo, piyanist Mario Parmisano ile perküsyon yorumcusu Peter Kaszas eşlik edecek. Müzik yaşamının 40. yılına yaklaşan ve daha çok Latin etkili caz füzyon çalışmalarıyla tanınan Meola, Guitar Player Dergisi’nin okuyucuları arasında yapılan oylamada 4 kez "En İyi Caz Gitaristi" seçilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: