Efsane Güreşçi Yaşar Doğu'nun Heykeli Tamamlandı

Kavak Belediyesi tarafından Ondokuz Mayıs Mahallesi Yaşar Doğu Parkı'na yaptırılan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Yaşar Doğu'nun heykeli tamamlandı.

Kavak Belediyesi tarafından Ondokuz Mayıs Mahallesi Yaşar Doğu Parkı'na yaptırılan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi Yaşar Doğu'nun heykeli tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Uzunali, yaptığı açıklamada, 8 Ocak 1961'de ölen efsane güreşçi Yaşar Doğu'nun heykelinin 8 Ocak'ta düzenlenecek törende açılacağını söyledi. Uzunali, "Kavak için bugüne kadar eksikliği bulunan efsane Güreşçi Yaşar Doğu'nun heykelinin yapımı tamamlandı. Ünlü güreşçinin 2 metre 80 santimetre boyundaki heykelini üzerinde Doğu'nun şampiyonluklarının da yazılı olduğu 3 metre yüksekliğindeki kaideye yerleştirdik. 8 Ocak 1961'de ölen güreşçimizi, 8 Ocak Çarşamba günü heykelinin açılış töreni ile yaşatacağız" dedi. Ünlü güreşçi Yaşar Doğu'nun heykeli kaidesi ile birlikte 5 metre, 80 santimetre yüksekliğinde bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz