Efsane isimler, Trabzonspor-Inter maçı öncesi bir araya gelecek

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda, 22 Kasım'da sahasında karşılaşacağı İtalyan ekibi Inter'i 28...

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda, 22 Kasım'da sahasında karşılaşacağı İtalyan ekibi Inter'i 28 yıl önce 1-0 yendiği maçta forma giyenlerin de yer alacağı bazı efsane isimler bir araya gelecek.
Trabzon Varlıbaş Alışveriş Merkezi tarafından yapılan organizasyonla, maçtan bir gün önce bir araya gelecek efsane isimler arasında 14 Eylül 1983 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor’un Inter’i 1-0 yendiği maçta bordo-mavili takımın kadrosunda bulunan isimlerden Şenol Güneş, Tuncay, Hasan Şengün (Dobi Hasan), Necati, İskender ve Turgay’ın da yer alacağı bildirildi.
Efsane isimlerle tarihi başarının konuşulacağı buluşmada ayrıca, yapacak çekilişle bordo-mavili taraftarlara Trabzonspor-Inter maç bileti hediye edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz