Efsane Sahne Sanatları Topluluğundan Tümkasder’e Ziyaret

Çocuklara sanatı sevdirme ve ilerleyen süreçte kötü alışkanlıklara yönelmemeleri amacıyla 2 yıl önce kurulan ve...

Çocuklara sanatı sevdirme ve ilerleyen süreçte kötü alışkanlıklara yönelmemeleri amacıyla 2 yıl önce kurulan ve o günden bu yana faaliyetlerini aralıksız sürdüren Efsane sahne sanatları topluluğu, TÜMKASDER ( Tüm Kastamonulular Derneği) i ziyaret etti. Dernek başkanı Yasemin Özdiler’in öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete dernek yönetim kurulu başkan yardımcısı Oğuz Kıvanç ile yönetim kurulu üyeleri Canan Naciye Yurdseven, Yasin Taşçı, Caner Aksaka ve Erkan Koç katıldılar.

Ziyarette konuşan Efsane Sahne Sanatları yönetim kurulu başkanı Yasemin Özdiler; “2011 yılından bu yana çocuklarımıza ve gençlerimize sanatı sevdirebilmek amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Halk oyunlarımızı öğretme ve yaygınlaştırma, insanlara sevdirebilme adına çocuklarımızın ilerleyen süreçte kötü alışkanlıklara yönelmemesi için bir takım faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile faaliyetlerimize gerek manevi, gerekse de maddi anlamda destek veren TÜMKASDER yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

TÜMKASDER genel başkanı Murat Çalık ise efsane sahne sanatları topluluğu tarafından yapılan ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Derneğimiz pek çok branşta olduğu gibi kültür ve sanat konusunda ki sevdasını da sürdürmektedir. Bu bağlamda bizlerin bu sevdası sizlerle bir adım daha öteye gitmiştir. Özellikle çocuklarımızı ilgilendiren bu tip sosyal faaliyetlere duyarlılığımız ilerleyen süreçte de artarak devam edecektir. Diye konuştu. Efsane sahne sanatları topluluğu ziyaret sonrası günün anlamına binaen TÜMKASDER genel başkanı Murat Çalık’a katkılarından dolayı dernek yönetimi adına bir plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: