Efsaneler göreve başladı

Efsane ekip Yalovaspor teknik heyetin’de göreve başladı.

Yalovaspor 2013-2014 sezonuna Bölgesel Amatör Lig ( BAL ) ‘inde mücadele ediyor.Sezona kötü başlayan Yalovaspor yeni yapılanma içerisine girdi ve efsane futbolculardan oluşan teknik heyeti göreve getirmekle ilk hamlesini yaptı.Kulüp başkanı Hakan Suiçmez yaptığı açıklamada Yalovasporun bu oluşuma ihtiyacı olduğunu ve Yalova’da yaşayan insanların bu oluşuma destek olmaları gerektiğini vurgulayan Suiçmez Yalovaspor’u Marka haline getirmek için mücadelemiz devam edecektir.Amacımız futbolsal başarının yanında, yeni yapılanmamız da bize büyük destek sağlayacağını düşündüğümüz Yalova futbol tarihin de önemli yerleri olan efsane isimleri takımın başına getirerek genç futbolcu kardeşlerimizin de önünü açacak destekleyecek, Yalovaspor kulübünün tekrar eski günlerindeki gibi yıldız futbolcular yetiştirerek Türk futboluna destek olacaklardır.Bu yeni yapılanma sürecin de attığımız adımların arkası kesilmeyerek, yine Yalovaspor’a Ülke sporuna emeği geçen Şehir sporcularımızdan istifade ederek, açacağımız yeni branjlar da görev vermek suretiyle bir çok değerli ismi, Yalovaspor kulübü çatısının altında toplamayı düşünüyoruz, bu da bir ilk olarak yarın ki nesillere örnek olacaktır.Gelecek adına umutluyum, İnşaallah takımımız bu oluşumdan sonra hak ettiği yerlere gelecektir diyerek sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Efsane Teknik Heyet

Faruk YİĞİT : Futbol’a Orhangazi’de başlayan, Genç yaşta Yalovaspor’a gelip, 1989 – 1990 sezonunda 3.Lig’de namağlup şampiyon olan takıma büyük katkı sağlamıştır. 2005 Yılında Orhangazi Gençlerbirliğinde aktif futbol hayatını tamamlamıştır. Tekrardan Futbola başladığı Yalovaspor’a geri dönmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Faruk Yiğit Daha önce 2011-2012 Yıllarında Yalovaspor’da Teknik Direktörlük yaptı.

Tuğrul ŞENER : Futbolculuk hayatına Yalova’da başlayıp,1971-72 sezonunun başında Beşiktaş’a transfer oldu 2 kez A milli 1 kez Ümit Milli olan Şener 1980-1981 Sezonunda Yalovaspor’a geri dönüş yaptı Aynı sezon Yalovaspor’da şampiyonluk yaşadı.Futbol Yaşantısının son yıllarında belli aralıklarla Yalovaspor’da Değişik görevlerde yer aldı. Şener açıklamasında Tekrardan Yalovaspor’da Göreve başlamaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Hidayet ÖZTEKİN : 1969-1970 yıllarında Galatasaray’da Futbol oynayan Öztekin Aktif Futbolu bırakmasına rağmen Yalova’da Galatasaray Futbol Okulu açarak futbolcu yetiştirmeye başladı. Aktif Futbolu bıraktıktan sonraki geçmiş dönemlerde Yalovaspor’da görev yapan Öztekin; tekrardan Yaşadığı şehrin takımı olan Yalovaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu beyan etti.

Reklam
Reklam

Teknik heyet açıklamalarında tekrardan yuvaya dönmelerinden dolayı duydukları mutluluğu beyan ederek Başkan Suiçmez e teşekkürlerini sundular.Detaylı basın açıklamasını salı günü Yalovaspor tesislerinden verecek olan Teknik heyet Antremanı da izleyerek futbolcularla tanışma fırsatı buldular ve hafta sonundaki Keşanspor mücadelesinde Futbolcuların yanında olacaklarını beyan ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz