Efsanelerin dansı 10 yaşında

MÜNİH (İHA) - 10 yılda 10 milyon izleyici ve bin 800 gösteri yapan Anadolu Ateşi, uzun bir turne için bulunduğu Almanya'nın, Münih kentinde 10. Yıl kutlamasını gerçekleştirdi.

Sibirya'dan, Katar'a, Japonya'dan Amerika'ya, 60 ülke, bin 800 gösteri, yüz 62 bin dakika canlı performans gösterip, 750 bin kilometrede 10 milyon izleyiciye ulaşan Anadolu Ateşi yine uzun bir turne için Almanya'ya gitti. Turnede Anadolu Ateşi dansçılarıyla beraber 10. yıl kutlamasında konuşan Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, "Önümüzdeki yıllarda yeni projeler ve başarılarla yolumuza devam edeceğiz. 2009 yılında, Anadolu Ateşi, 20 ülkeyi kapsayan yeni bir turneye çıkacak" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra ise Erdoğan özel hazırlanan 10. yıl pastasını eşi Gülben Ergen Erdoğan ile birlikte kesti. Münih Deutches Theater'da gerçekleştirdiği gösteriler nedeniyle 22 Aralık tarihine kadar Almanya da kalacak olan grup, 23 Aralık tarihinde İsviçre'de 2008 yılının son Anadolu Ateşi gösterisini gerçekleştirecek ve ardından yurda dönecek.