Efsanev Es-es Futbolcularından Vali Yardımcısı Günay’a Ziyaret

Eskişehirspor’da yıllarca top oynayan ve başarılarla dolu geçmişlerinde kupalar kaldıran futbolcular, Vali Yardımcısı Ömer Faruk...

Eskişehirspor’da yıllarca top oynayan ve başarılarla dolu geçmişlerinde kupalar kaldıran futbolcular, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’ı makamında ziyaret etti.

Eskişehirspor’un kadrosunda yer alan ve Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu’nu oluşturan İsmail Arca, Nihat Atacan, Ender Konca, Gazi Gümüşcan, Feza Baycan ve Necmi Aktuna, ziyaretlerinde dernek çalışmaları ve Eskişehirspor ve amatör futbol konusunda Vali Yardımcısı Günay’la sohbet ettiler.

Ziyaret sonunda konuklar, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’a, üzerinde kadronun imzaları bulunan bir futbol topu ve hediye takdim ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz