Efsanevi Loch Ness Canavarı Görüntülendi İddiası

Efsanevi 'Loch Ness Canavarı'na ait olduğu iddia edilen ilginç bir video daha yayınlandı. 1930'lu yıllardan bu yana İskoçya'nın Loch Ness gölünde yaşadığı ileri sürülen bir canlının olduğu iddiaları yeniden gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, gölde yüzen siyah bir şeyin, 'Loch Ness Canavarı olduğu' iddiası üzerine tartışmalar yeniden alevlendi. Ancak paylaşılan videoda suda ilerleyen teknenin içinde bulunan kimsenin oradan geçtiği söylenen canlıyı fark etmemesi de merak konusu

Efsanevi 'Loch Ness Canavarı'na ait olduğu iddia edilen ilginç bir video sosyal medyada yayınlandı ve tartışmalar tekrardan alevlendi. İskoçya’nın Loch Ness gölünde yaşadığı ileri sürelen canlının olduğu belirtilen video gündeme oturdu.

Görüntüleri çeken turist Rob Jones, canavarlara inanmadığını ancak bunun nasıl bir canlı olduğunu merak ettiğini belirtiyor. Başkalarının da görüp görmediğini merak ediyor. En son 8 ay önce farklı bir şekilde görüntülenen canlının son yıllarda daha sık görüldüğü de belirtiliyor.

Reklam
Reklam

Ancak bu görüntülere tepki gösteren ve buna inanmayanlar da mevcut. Çünkü yaratığın yakınından geçen bir teknenin onu hiçbir şekilde fark edemiyor oluşu tartışma konusu. Söz konusu hareket eden siyah canlının çok yakınından geçen teknedekilerin onu görmeme ihtimalinin düşük olduğu, bu yüzden de görüntülerin doğru olmadığı da söyleniyor.

İskoçya’nın Loch Ness gölünde yaşadığı ileri sürülen canlı hakkında ilk rapor 1934 yılında bir İngiliz jinekolog tarafından hazırlandı. Ardından tüm dünya tarafından merak konusu olan bu canlıya dair net izler bulunamasa da ortaya çıkan her yeni iddia ve görüntü, tartışmaları yeniden canlandırıyor.