EGAFED Seçimlerine Doğru

Eski Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Ahmet Volkan Turgut, Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu

Eski Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Ahmet Volkan Turgut, Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) Başkanlığı'na aday oldu.

KÜGİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, EGAFED içinde önemli güce sahip olan KÜGİAD'ın eski başkanlarından Turgut'un, Uşak Genç İşadamları Derneği (Uşak GİAD) ev sahipliğinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısında, federasyon başkanlığına adaylığını açıkladığı bildirildi.

Turgut'un, adaylığını ilan ederek, Kütahya'nın adını yeni bir platforma daha taşıdığı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"KÜGİAD'ın 1993 yılında yaktığı gençlik ateşi, 20 yıldan bu yana aralıksız yanmaya devam ediyor. Gerek konfederasyon gerekse federasyon bazında Kütahyalı gençlerin önemli noktalara gelmesi, Kütahya'ya ayrı bir gurur yaşatıyor. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanlığı'nı Kütahyalı iş adamı Erkan Güral yaparken, KÜGİAD da yıllardır EGAFED bünyesinde önemli görevleri üstleniyordu. Turgut'un EGAFED Başkanlığı'na adaylığını açıklaması ise yeni bir aşamanın başlangıcı oldu."

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: