EGAFED Yönetim Kurulu, Kütahya'da Toplanacak

Ege ve Akdeniz Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu'nun (EGAFED) Yönetim Kurulu Toplantısı, 16 Mart'ta Kütahya'da yapılacak.

Ege ve Akdeniz Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu'nun (EGAFED) Yönetim Kurulu Toplantısı, 16 Mart'ta Kütahya'da yapılacak.

EGAFED Başkanı Ahmet Volkan Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, yeni Yönetim Kurulunun ilk toplantısının, EGAFED ile Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği'nin merkezi konumundaki Germiyan Sokak'ta bulunan Yılmazlar Konağı'nda gerçekleştirileceğini bildirdi.

Bu vesileyle bölgenin iş adamlarının, Kütahya'nın turizm bakımından en canlı sokağını görme imkanı bulacağını duyuran Turgut, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Çok sayıda iş adamı ve ailesi, bu hafta sonu Kütahya'ya gelecek. EGAFED'in 84'üncü Yönetim Kurulu Toplantısı sayesinde bölgenin genç iş adamları, Kütahya'yı tanıyacak. Son seçimden sonra başkan seçilmemden dolayı federasyon merkezi Söke'den Kütahya'ya taşındı. KÜGİAD'ın dernek merkezinin bulunduğu Germiyan Sokak'taki Yılmazlar Konağı'nda faaliyetlerine devam edecek EGAFED'in ilk toplantısında, Kütahya'nın tanıtımı da yapılmış olacak. Öğle yemeğini Germiyan Sokak'ta yiyecek olan genç iş adamları, daha sonra EGAFED merkezinde düzenlenecek basın toplantısına katılacak. Ardından da ilk yönetim kurulu toplantısına katılacaklar."

Turgut, 16 Mart'ta yapılacak toplantıda, yönetim kurulu görev dağılımının yapılacağını, ayrıca ülke ve bölge gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunulacağını ifade etti.

Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: