Egafed’den Vali Yılmaz’a Ziyaret

Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu (EGAFED)Başkanı Volkan Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya...

Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu (EGAFED)Başkanı Volkan Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Valisi Şerif yılmaz'ı ziyaret etti.

Vali Şerif Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen EGAFED Başkanı Turgut, Kütahya için yapılabilecek her türlü çalışmanın içinde yer almaya hazır olduklarını söyledi.

EGAFED Başkanı Volkan Turgut, federasyon ve bölgedeki yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette Kütahya ve Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunları konusunda da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da, EGAFED Başkanı Volkan Turgut ve Yönetim Kurulu üyelerinin kendisine ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek EGAFED ekibine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

EGAFED Başkanı Turgut, ziyaret sonunda Vali Yılmaz’a bir ziyaret anısı takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: