Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan Demokrat Parti İl Başkanı Gökhan Karatekin'i Ziyaret Etti

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Gökhan Karatekin’i ziyaret etti.Ziyarette Başkan...

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Gökhan Karatekin’i ziyaret etti.

Ziyarette Başkan yardımcıları Mustafa Aktimur, Mustafa Oğuztoğsunlar, Tarık Ertamay ve partililer de hazır bulundu. Başkan Aslan ve partililere Ege-Koop Proje Merkezi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler verdi. Özellikle Atayol projesinin onaylanması dahilinde büyük kazanımların elde edileceğini söyledi. Aslan; “ Özellikle Sağlık Serbest Bölgesi, İzmir’i sağlık alanında bir dünya markası haline getirmekle kalmayacak, ekonomik getirisiyle de ülke insanına ve ekonomisine büyük katkı yapacak” dedi.

Reklam
Reklam

Yerel seçim sürecine girildiğini ve bu seçimin çok büyük önem taşıdığını da vurgulayan Aslan, “Bu seçim ülkenin bundan sonraki yönetim şeklini belirleyecek. İzmir için de kader niteliğinde bir seçim olacak. İzmirliler mevcut durağanlığını sürdüren yapının devam etmesinden mi yana olacak, yoksa 2050 yıllarını öngören vizyonlara mı sahip çıkacak, bunu göreceğiz. Kaldı ki gittiğim her yerde gördüğüm gerçek, İzmirliler artık hayatlarını kolaylaştıracak, yaşamlarına artılar katacak çalışmalar ve projelerin özlemi içerisinde. Kısır çekişmeler, ideolojik atışmalar İzmirlileri bıktırmış durumda. Bunların yaşamlarına herhangi bir katkı yapmadığının bilincinde. Bu açıdan mevcut seçim, projelerin yarışması gereken bir süreci içermelidir” diye konuştu.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Gökhan Karatekin de Ege-Koop’un İzmir’de güven markası haline geldiğini söyledi. Ege-Koop’u kurulduğu günden bu yana yakından takip ettiğini kaydeden Karatekin, şöyle dedi: “100 bin insanı konut sahibi yapmayı başarmış, 12 modern projeyi İzmir’e kazandırmış Ege-Koop ve Sayın Aslan için çok sayıda övgüler sıralayabiliriz. Ancak artık önemli olan Ege-Koop’u bu noktaya taşımış olan Sayın Aslan’a İzmir’in kentsel dönüşümü aşamasında daha etkin imkanları oluşturmak, bunu sağlayabilmek. İzmirlilerin Sayın Aslan’a olan ilgisi, sevgisi bizlerin de malumudur. Umut ediyoruz ki, kamuoyunun bu talebine kayıtsız kalınmaz ve Ege-Koop’da sağladığı başarıyı İzmir’i marka kent yapma yolunda da elde eder.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: