Ege-koop Kentsel Dönüşüm İçin 'gönül Seferberliği' Hareketi Başlatıyor

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'deki tüm mahalle ve köy muhtarlarının katılması beklenen bir iftar yemeğinde,...

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'deki tüm mahalle ve köy muhtarlarının katılması beklenen bir iftar yemeğinde, kentsel dönüşümün anlatacak. İzmir'de de başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirmek amacıyla ve sosyal sorumluluk politikaları gereği böyle bir toplantı düzenlediklerini belirten Aslan, kentsel dönüşüm konusunda her kişi ve kurumun gönül seferberliği yapması gerektiğini söyledi.

İzmir'deki tüm mahalle ve köy muhtarlarının perşembe (yarın) Kaya Termal Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde ağırlayacaklarını belirten Aslan, yemek öncesinde muhtarlara kentsel dönüşüm konusunda ayrıntılı bir sunum yapılacağını açıkladı. Ayrıca Ege-Koop Kentsel Dönüşüm Ofisi görevlilerince hazırlanan 'Ege-Koop ve Kentsel Dönüşüm' temalı bilgilendirme kitapçığı da dağıtılacak.

Reklam
Reklam

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, muhtarların halkın bilgilendirilmesinde en yakın ombudsmanlar olduğuna dikkat çekerek, "Halkımızı uyarmak konusunda şüphesiz ki en temel araç muhtarlarımızdır. Bir yandan kentsel dönüşümün gereklerini anlatacaklar bir yandan da mağdur olmalarını önleyecekler. Kentsel dönüşüm konusunda hemen hepimizin gönül seferberliği yapması gerekiyor. Kentsel dönüşüm planlı, düzenli ve güvenli bir yaşam için şart. Ancak doğru ellerde, doğru uygulamalarla. Muhtarlarımız kendi mahallelerinde yönetici konumunda ve her biri binlerce kişiye hitap ediyor. Dolayısıyla bizim bilgilendirmelerimiz halkın bu konuda aydınlanmasına ışık tutacak. Merak edilen konu kalmayacak" şeklinde bir değerlendirme yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: